Omtale

Officiel indvielse af Street Wi-Fi i Brønderslev

17. marts ​ 2015

 

Kom til premiere på Street Wi-Fi på Banegårdspladsen i Brønderslev

Danskerne vil på nettet. Altid og alle steder. I hjemmet, på arbejde – og på farten! Mængden af data, der udveksles i det offentlige rum, eksploderer. Det stiller enorme krav til den fremtidige datainfrastruktur og til måder, hvorpå data integreres.

I et unikt samarbejde mellem Brønderslev Kommune, S-Light og Bredbånd Nord vil vi sammen stille gratis internet til rådighed for Brønderslevs borgere, handlende og turister.  

Kom og vær med til indvielsen af den første gadelampe med indbygget Wi-Fi! Her kan I høre om projektet, få en snak med alle projektets deltagere og høre om de allerede høstede erfaringer.

Arrangementet er åbent for alle og finder sted på Brønderslev banegårdsplads kl. 11:00 til 12:00 fedag d. 20 marts.


 

Læs artikelen "Kombination af gadelys og Wi-Fi finder fodfæste" i "Teknik & Miljø"

2. marts ​ 2015

 

I fagbladet Teknik & Miljø fra ktc finder man i februar udgaven 2015 en artikel hvor S-Light fortæller om succesen med Street Wi-Fi. Artiklen et en opfølgende artikel til den der var med i november udgave 2014.

Du kan finde artiklen her.


 

Læs artikelen "Digital infrastruktur i gadelamper" i "Teknik & Miljø"

3. februar ​ 2015

 

I fagbladet Teknik & Miljø fra ktc finder man i november udgaven 2014 en artikel hvor S-Light fortæller om mulighederne for digital infrastruktur ved hjælp af gadelamper.

Du kan finde artiklen her.


 

Frederikshavn Havn køber anlæg med Street Wi-Fi

​16. december 2014

 

Link til Pressemeddelse

Snart kan gæster, chauffører og borgerne i Frederikshavn nyde godt af Street Wi-Fi på Paradiskajen og ved Stena Lines opmarchplads. Frederikshavn Havn har netop købt det til dato største Street Wi-Fi anlæg hos S-Light A/S


 

Læs artikelen "LED-Specialister står bag Street Wi-Fi" i "Installations Nyt"

​8. oktober 2014

 

I branchemagasinet Installations Nyt fra Techmediaer finder man i Oktober udgaven 2014 på side 20 en artikel om S-Light energi besparelserne, sensorstyringen og ikke mindst Street Wi-Fi mulighederne.

Du kan finde artiklen her på side 20.


 

Den officielle indvielse af Street Wi-Fi

​15. august 2014

 

Den 15. august 2014 slog S-Light i samarbejde med Bredbånd Nord dørerne op for knap 100 gæster, der skulle være blandt de første til at prøve Street Wi-Fi.

Den officielle del af indvielsen blev foretaget af Aalborgs Borgmester Thomas Kastrup-Larsen, der som den første fik koblet sin mobiltelefon op på Street Wi-Fi og dermed fik fornøjelsen af at bruge internet med hurtig hastighed.

Du kan se indslaget optaget på dagen her


 

Street Wi-Fi mulig via gadebelysning

​31. juli 2014

 

En ny dansk opfindelse med gadebelysning og Wi-Fi i ét giver helt nye muligheder for etablering af Street Wi-Fi. Opfindelsen spås et stort potentiale både i Danmark og internationalt, hvor milliardinvesteringer venter i ny strømbesparende LED-baseret gadebelysning.

Læs mere her.


 

Månedens profil August 2014

 

Link til artikel

BrainsBusiness' medlemsnetværk samler virksomheder, forsknings- og videninstitutioner og offentlige aktører i Nordjylland, der beskæftiger sig med IKT. S-Light A/S blev med lanceringen af vores seneste produkt Street Wi-Fi medlem i august 2014.