Projekter

Her fås et overblik over nogle af vores projekter. Klik og læs mere om projekterne - det kan også vælges at se videre på nogle af de tekniske specifikationer for anlæggene.


Københavns Universitet

Det Biovidenskabelige Fakultet, Høje Taastrup

"Jeg glæder mig over et rigtig godt resultat, og brugerne har udtrykt stor tilfredshed med løsningen. Samarbejdet med S-Light har været fremragende​."

 

- Peter Runge, Projektleder, Arkitekt, Københavns Universitet

 

Læs mere om projektet her.

 


Glostrup Kommune

​Glostrup Banegårdsplads

"Det nye belysningsanlæg på banegårdspladsen har virkelig givet området et æstetisk løft. Det så meget pænt ud, da jeg var ude og beundre det."

 

- Carsten Simonsen, Vejingeniør ved Center for Miljø og Teknik, Glostrup Kommune

 

Læs mere om projektet her.

 


Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Bymidte - Parallelvej, Tordenskjoldsgade og Toldbodgade

I Frederikshavns kommune er gadelampen City Glint opstillet i store dele af indre by. Lamperne er bl.a. placeret ved byens rådhus, gågade, busholdeplads, hotellet The Reef og ned til havnen. De forskellige placeringer stiller krav til en alsidig gadelampe og City Gint armaturet er tilpasset de forskellige områder, så belysningen lever op til alle danske vejbelysningsregler. 

 

Læs mere om projektet her.


DOLL

Danish Outdoor Lighting Lab

DOLL er Danmarks nye platform for udviklingen ​af morgendagens LED-belysning, og formålet med DOLL er at skabe energibesparelser, mere intelligent indendørs- og udendørsbelysning og nye danske arbejdspladser.

I DOLL's Living Lab kan producenter og indkøbere opstille og teste udendørsbelysning i skala 1:1, og her er S-Light repræsenteret.

 

Læs mere om projektet her.

Har du et projekt?

Send os en kort beskrivelse af dit projekt, så vender vi tilbage omkring en bæredygtig løsning.