Udendørsbelysning

LED-belysning designet og produceret i Danmark

I S-Light har vi stor ekspertise inden for LED-belysning  og vores hovedfokus er udendørsbelysning. Vi arbejder specielt med vej- og pladsbelysning og har et godt kendskab til både danske og europæiske love og regler indenfor vej-, plads- og arbejdsbelysning. I S-Light har vi udviklet det LED-baserede gadearmaturet City Glint, som både er designet og produceres her i Danmark.

Markedsførende energieffektivitet

Lampen er et kvalitetsprodukt, hvor der ikke er gået på kompromis med materialevalget og i den forbindelse benyttes der også den nyeste og mest energieffektive LED-teknologi. Lampen er designet til at udnytte og ikke bare indeholde LED-teknologi og er derfor bland de mest energieffektive gadearmaturer på markedet.

Lampen er fleksibel og ved at benytte forskelligt optik, kan lyset rettes hen hvor der er brug for det. På den måde kan armaturet benyttes i mange sammenhænge, som f.eks. gadebelysning (E-, L- og LE-klasser), pladsbelysning, arbejdsbelysning og high bay til oplysning af en industrihal.

S-Light tilbyder altid at udføre en detaljeret lyssimulering med tilhørende rapport, som sikre at belysningen lever op til lov, krav og regler.

 

Smart City i gadelamper

I  sammenhæng med City Glint tilbyder S-Light også forskellige Smart City løsninger. Bland andet har S-Light introduceret verdensnyheden Street Wi-Fi, som er et lysleder-baseret Wi-Fi hotspot indbygget i City Glint armaturet. På den måde, kan f.eks. en kommune udbrede lynhurtigt internet til glæde for byens borgerer.

En  anden mulighed er, at benytte S-Light's eget styringssystem til gadelamper ved navn Smart Light. Med Smart Light kobles gadelamperne op på internettet og kan styres centralt. F.eks. kan armaturerne indstilles til at skrue ned for lyset i de sene nattetimer for at spare miljøet. En anden mulighed er, at kombinerer Smart Light med en bevægelsessensor og på den måde kun lyse når der er brug for lyset.